Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Hrenovke u tijestu 1 Odlične hrenovke u tijestu.
Rolat od junećih šnicli Sa kiselim krastavcima, mrkvom...
Kelj sa teletinom i suhim mesom Kelj sa teletinom i suhim mesom.
Skuše pečene u kesi Skuše pečene u rerni na naćin da budu veoma sočne.
Zapečeni riblji fileti u paradajzu Riblji fileti od morske ribe.
Satrica Mladi luk.
Čorba od listova karfiola-cvjetače Kupili ste karfiol sa listovima i iskoristite listove za čorbu. Imaju u sebi dosta vitamina i minerala, više nego cvjetovi karfiola. Veoma su mekani i imaju blag ukus
Zapečeni karfiol - cvjetača Ko voli karfiol ovo je super, a jednostavno za napraviti.
Supa od brokule i luka Za ljubitelje povrća i supa.
Prohara Palenta, feta sir...
Pogača Izbockati malo viljuskom, pa...
Buranija sa junetinom Ovo je puterica buranija. Mesnata, lijepa i ukusna.
Hljeb u obliku kroasana Odlična ideja za ukusan domaći hljeb.
Fileti lososa iz pećnice Probajte na ovaj način.
Jednostavna i ukusna čorba od žare, koprive Odlična i ukusna čorba!
Sadrži dosta vitamina C, karotin, vitamin A, B2, pantotensku kiselinu... Pravi je vitaminski koncentrat.
Djeluje povoljno kod arteroskleroze, anemije, reumatizma, bubrežnih bolesti, tuberkuloze pluća...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013