Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Zapečeni riblji fileti u paradajzu Riblji fileti od morske ribe.
Satrica Mladi luk.
Čorba od listova karfiola-cvjetače Kupili ste karfiol sa listovima i iskoristite listove za čorbu. Imaju u sebi dosta vitamina i minerala, više nego cvjetovi karfiola. Veoma su mekani i imaju blag ukus
Zapečeni karfiol - cvjetača Ko voli karfiol ovo je super, a jednostavno za napraviti.
Supa od brokule i luka Za ljubitelje povrća i supa.
Prohara Palenta, feta sir...
Pogača Izbockati malo viljuskom, pa...
Buranija sa junetinom Ovo je puterica buranija. Mesnata, lijepa i ukusna.
Hljeb u obliku kroasana Odlična ideja za ukusan domaći hljeb.
Fileti lososa iz pećnice Probajte na ovaj način.
Jednostavna i ukusna čorba od žare, koprive Odlična i ukusna čorba!
Sadrži dosta vitamina C, karotin, vitamin A, B2, pantotensku kiselinu... Pravi je vitaminski koncentrat.
Djeluje povoljno kod arteroskleroze, anemije, reumatizma, bubrežnih bolesti, tuberkuloze pluća...
Škarpina sa krompirom Škarpina pečena u rerni. Jednostavno i ukusno.
Čorba od brokule Jednostavna čorba od brokule.
Špinat sa jajima na oko Recept stari za spinat uz jaja na oko.
Krofne 1 Stari recept za odlične krofne.
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013