Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Špinat sa parmezanom Kada je gotov procjediti ga ali...
Lokumi slani Nenin recept...
Ćevapčići u kajmaku Pećene ćevapčiće, vruće, staviti u kajmak.
Palenta sa maslinovim uljem U tanjir nasjeckati sitno...
Slatke dvobojne kiflice Zanimljive slatke kiflice u dvije boje.
Bosanska pljeskavica Umijesiti masu od...
Kiflice sa sirom Stari recept za kiflice sa sirom.
Karfiol sa pavlakom Karfiol koji je dobar kao predjelo, jelo i prilog.
Čimbur sa prasom Starinski recept za jaja sa prasom uz dodatak sira, kajmaka...
Makaroni sa povrćem Ukusno bez mesa.
Miješani pileći ražnjići Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.
Pohovani celer Pohovani celer je vrlo ukusno jelo.
Plodovi mora sa palentom Zatim dodati gambere, pirjati 15-20 min., pri kraju dodati komade...
Čorba od celera sa bijelim vinom Celer izrendati na krupnije i...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013