Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Fišeci od mortadele Veoma se može dekorativno uraditi i postaviti kao hladno predjelo.
Sendvič na sredozemni način Za izleta u prirodu odlična ideja...
Nenina čorba Dobra stara čorba.
Tarhana tjestenina Domaća tarhana.
Topa Slani punomasni domaći kajmak...
Sardina sa mladim lukom Stavljati ih na vrelo ulje i kratko...
Sočni pileći file Kada je file skoro pečen skinuti sa vatre i ostaviti da odstoji pet minuta poklopljen...
Tijesto za domaće rezance Tijesto za rezance-osnovni recept.
Popara sa sirom ili kajmakom ...sipati malo mlijeka i dodati kockice starog, osušenog kruha.
Tava popara Pravi se od jufki i bajatog hljeba.
Buzara Složiti u posudu sloj sardela, posoliti...
Špinat uvijen u tijesto Staviti ih na topli oval i preliti umakom od paradajza.
Pileća čorba Piletinu isjeći na komade. Luk sitno nasjeckati...
Đuveč od soma U međuvremenu očistiti i narezati luk, pa ga...
Specijalitet od šaranove ikre Tada smjesu lagano miješati i izmjenično malo pomalo dodavati ulje i...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013