Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Manti Brašno, jaja i so, sa manjom količinom tople vode zamijesiti u tijesto
Zemičke kao iz pekare Kao iz pekare!
Čorba Luk, juneće meso, krompir, mrkva, bamlja, mahune, grašak, šampinjoni, mješavina začina, biber, čili, mediteran začin, crvena paprika, oštro brašno, mlijeko, voda, kajmak, maslac, ajvar...
Oslić Za one koji ne vole ribu sa mnogo kosti. Jeftino, zdravo i ukusno.
Francuske krofne-Spritzkuchen Za one koji vole krofne.
Lignje Dobar recept za pripremu lignji.
Sultan kebap Odlična i zanimljiva kombinacija.
Pogačice sa sirom i paprikom Pogačice za svaku priliku.
Palačinci sa suhim dimljenim sirom i mileramom Palačinci sa suhim dimljenim sirom i mileramom.
Ćufte sa faširanim mesom i rižom Odlične ćufte sa dodatkom riže.
Patlidžan kebab uz prilog riže Odlično, ukusno, dekorativno jelo sa patlidžanima, faširanim mesom uz prilog od riže i tjestenine.
Prženice Iskoristiti stariji hljeb.
Pogača sa mineralnom vodom Pogača dobra i jednostavna za napraviti.
Dvije pogače u jednom receptu 1.Sa mozzarellom i cherrytomaten'm  2.Sa susamom i čurukutom
Zemičke sa sirutkom Kako iskoristiti zdravu sirutku za odlične zemičke.

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013