Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Punjeno pile sa šampinjonima

Punjeno pile sa šampinjonima

Objavljeno 17.12.2009 u 22:10:33 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Mezetluci Piletina, ostala perad Google+ account

Recept je pregledan: 20580 puta

Na dvije kašike ulja dinstati isjeckanu..

Način pripreme

Na dvije kašike ulja dinstati isjeckanu jetricu, šampinjone i peršunov list.

Posoliti i pobiberiti. Kad se fil ohladi napuniti pile ispod kože, a spolja premazati uljem.

Staviti u vruću rernu, češće okretati i poljevati sokom.

Služiti sa kuhanom blitvom.

|
Recept je objavila/o: suna

Sastojci

Punjeno pile 1
jedno
pile
200g
pileće jetrice
200g
sviježih šampinjona
-
liske peršuna
malo
bibera
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013