Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Punjeni paradajz

Punjeni paradajz

Objavljeno 08.12.2009 u 12:29:06 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od povrća Google+ account

Recept je pregledan: 6320 puta

Paradajz oprati i presjeći na polovine. Kašikicom izvaditi sjeme i sok...

Način pripreme

Paradajz oprati i presjeći na polovine. Kašikicom izvaditi sjeme i sok. Polovine okrenuti tako da se malo ocijede od soka.

Filovati ga sa pedeset grama šunke i sto grama parizera sitno sjeckanih. U to dodati senf i sok od paradajza.

Masu promiješati i puniti polovine paradajza. Staviti ih i veču plitku posudu, preliti majonezom, ukrasiti maslinama i rendanim sirom.

Za svaku osobu predvidjeti po 2 paradajza.

|
Recept je objavila/o: suna

Sastojci

Punjeni paradajz
3-4
paradajza
50g
šunke
100g
parizera
-
senf
-
majoneza
-
masline
-
sir
Razglednica

Slični recepti

Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013