Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Pile na ražnju

Pile na ražnju

Objavljeno 06.04.2010 u 15:02:51 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Mezetluci Piletina, ostala perad Google+ account

Recept je pregledan: 27119 puta

Pile pripremimo, natrljamo...

Način pripreme

Pile pripremimo, natrljamo iznutra i izvana solju i biberom. Stavimo unutra svežnjić peršuna.
Tada pile nabodemo na ražanj, dobro pričvrstimo i privežemo poparenim koncem, a krila i noge mu podvežemo.
Premažemo ga rastopljenim maslacem i pečemo u zagrijanoj rerni oko 45 minuta na temperaturi 220C stepeni.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Pile na ražnju
jedno
veče pile
malo
soli
malo
bibera
veza
peršunovog lista
-
maslac za premaz
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013