Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Pastirska čorba

Pastirska čorba

Objavljeno 02.11.2009 u 17:34:35 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od povrća Supe i čorbe sa povrćem Google+ account

Recept je pregledan: 16931 puta

Špinat ili koprivu sitno isjeckajte i prodinstajte na ulju...

Način pripreme

Špinat ili koprivu sitno isjeckajte i prodinstajte na ulju, dodajte brašno i propržite, nalijte vode i kuhajte dok ne provri, a zatim dodajte isitnjen sir i so.

Kad se čorba malo prohladi začinite je umućenim jajima i sirćetom.

|
Recept je objavila/o: bosanskikuhar

Sastojci

Pastirska čorba
200g
bijelog sira
200g
špinata, zelja ili koprive
malo
ulja
malo
brašna
dva
jaja
malo
sirćeta
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013