Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Ovčiji bubrezi na ražnju

Ovčiji bubrezi na ražnju

Objavljeno 29.09.2009 u 18:09:11 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Mezetluci Janjetina, i teletina Iznutrice Google+ account

Recept je pregledan: 8011 puta

Ovčije bubrege pripremimo, narežemo na komade i nabodemo na ražnjiće naizmjenično s proprženim komadima luka, a na kraju nabodemo mali paradajz.

Način pripreme

Ovčije bubrege pripremimo, narežemo na komade i nabodemo na ražnjiće naizmjenično s proprženim komadima luka, a na kraju nabodemo mali paradajz.

Sve zajedno pospemo biberom, premažemo uljem i pečemo sa svih strana oko 10 minuta, a ugrijenom roštilju ili roštilj tavi.

Uz to serviramo pečeni krompir i zelenu salatu.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Ovčiji bubrezi na ražnju
500g
ovčijih bubrega
četiri
luka
četiri
mala paradajza
malo
ulja za premaz
malo
bibera
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013