Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Kiselica

Kiselica

Objavljeno 30.10.2009 u 14:33:35 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Mliječni napici Od povrća Google+ account

Recept je pregledan: 15461 puta

Krastavac izrendati na rende, dodati pola...

Način pripreme

Krastavac izrendati na rende, dodati pola čehna izrendanog bijelog luka, te dobro izmješati sa jogurtom u čaši.

Sa strane kao dekoraciju staviti šnitu od krstavca sa korom, postaviti dva tri listića svježeg prešuna.

Servirati uz ćevapčiće, pitu, sogan dolmu i ostala jela. Izvendredno se uklapa uz masniju hranu.

|
Recept je objavila/o: sedin fojnica

Sastojci

Kiselica
jedan
krastavac
100ml
jogurta
pola
čehna bjelog luka
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013