Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Kajgana

Kajgana

Objavljeno 19.11.2009 u 12:26:00 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od jaja Google+ account

Recept je pregledan: 12560 puta

Razmuti se dobro viljuškom 6 cijelih jaja sa dvije kašike hladne vode.

Način pripreme

Razmuti se dobro viljuškom 6 cijelih jaja sa dvije kašike hladne vode.

U tavi se ugrije ulje, stave unutra jaja i kako se peče podiže se doni sloj da bi nepečeni podlio.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Kajgana
šest
jaja
dvije
kašike hladne vode
30ml
ulja
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013