Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Umak od kapara

Umak od kapara

Objavljeno 02.02.2012 u 17:16:31 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Umaci, prelivi, marinade Google+ account

Recept je pregledan: 12107 puta

...kuhajte pola sata da se umak zgusne, tada dodajte kapare,...

Način pripreme

Skuhano zelenje za supu protisnite, pa stavite na zapržak od maslaca i brašna.

Dodajte supu, i kuhajte pola sata da se umak zgusne, tada dodajte kapare, vino i limunov sok.

Posolite i pobiberite po ukusu.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Umak od kapara
-
zelenje za supu
60g
maslaca
dvije
kašike brašna
500ml
supe
dvije
kašike narezanih kapara
pola
čaše bijelog vina
malo
limunova soka
malo
soli
malo
bibera
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013