Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Umak od jabuka

Umak od jabuka

Objavljeno 30.01.2012 u 15:37:51 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Umaci, prelivi, marinade Google+ account

Recept je pregledan: 8424 puta

Jabuke očistite i skuhajte u vinu pa izgnječite.

Način pripreme

Jabuke očistite i skuhajte u vinu pa izgnječite.

Na maslacu napravite zapršku, zalijte vinom u kojem su se kuhale jabuke, pa dodajte i njih.

Posolite prema ukusu, a po potrebi dodajte malo šećera.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Umak od jabuka
četiri
kisele jabuke
400ml
vina
50g
maslaca
jedna
kašika brašna
malo
šećera
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013