Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Rezanci sa mesom

Rezanci sa mesom

Objavljeno 02.12.2011 u 12:35:31 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Jela od tjestenine Google+ account

Recept je pregledan: 12485 puta

Redajte red rezanaca ili makarona, red nadjeva od mesa.

Način pripreme

Skuhajte, operite i ocijedite rezance.
Stavite ih u vatrostalnu posudu koju ste prethodno premazali uljem i posuli prezlom.

Redajte red rezanaca ili makarona, red nadjeva od mesa.

Pospite rezance struganim parmezanom i stavite u rernu da se malo zapeče.

Nadjev od mesa: sitno isjeckajte srednje veliku glavicu crvenog luka, propržite je na ulju i dodajte na kockice isječeno meso po želji.
Posolite, pobiberite i dodajte malo peršunovog lista.


|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Rezanci sa mesom
500g
rezanaca ili makarona
malo
ulja
500g
mesa (pileći file i sl.)
jedna
glavica crvenog luka
malo
soli
malo
bibera
malo
peršunovog lista
80g
parmezana
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013