Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Ragu od tikvica

Ragu od tikvica

Objavljeno 10.12.2011 u 09:13:35 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od povrća Sa povrćem Prilozi Dijetalna jela Google+ account

Recept je pregledan: 13282 puta

Zatim dodajte oljušten i isjeckan paradajz, bijeli luk...

Način pripreme

Očišćene tikvice isjecite na kolutove.
Crveni luk isjecite na komadiće i sve zajedno prepržite na ulju.

Zatim dodajte oljušten i isjeckan paradajz, bijeli luk i masline bez košpica.

Posolite, pobiberite i dodajte isjeckan peršun.

Poklopite i dinstajte na umjerenoj temperaturi oko 30 minuta.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Ragu od tikvica
6 do 7
manjih mladih tikvica
-
ulje
četiri
srednja
dva
čehna bijelog luka
malo
soli
malo
bibera
desetak
maslina bez košpe
malo
peršuna
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013