Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Punjena jaja

Punjena jaja

Objavljeno 18.11.2010 u 10:54:24 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od jaja Google+ account

Recept je pregledan: 8871 puta

Izvadite žumanca, izgnječite ih i pomiješajte...

Način pripreme

Jaja skuhajte tvrdo i kada se ohlade, oljuštite ih i presjecite na pola.

Izvadite žumanca, izgnječite ih i pomiješajte ih sa krem sirom, paštetom, senfom i majonezom.
Posolite i pobiberite po ukusu.

Na kraju dodajte sitno sječene krastavce i sve dobro izmiješajte. Dobijenom masom napunite izdubljena bjelanca.
Ukrasite Zelenom salatom i sitnim paradajzom.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Punjena jaja
osam
jaja
100g
krem sira
jedna
pašteta
pet
kiselih krastavaca
jedna
kašika senfa
malo
majoneza
malo
soli
malo
bibera
-
zelena salata za ukrašavanje
četiri
mala paradajza
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013