Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Pržena jetra od guske

Pržena jetra od guske

Objavljeno 19.10.2011 u 18:50:11 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Piletina, ostala perad Iznutrice Google+ account

Recept je pregledan: 5914 puta

Operite ih, obrišite i potopite u...

Način pripreme

Jetra pažljivo očistite od masnoća koja se uz njih nalazi.

Operite ih, obrišite i potopite u mlijeko na jedan sat.

Ako im je kožica debela, ogulite je.

Rastopite guščije masti i dodajte ulja da narezana jetra budu pokrivena, pa stavite peći u renu na 20 minuta.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Pržena jetra od guske
500g
guščijih jetara
500ml
mlijeka
-
guščiju mast
-
ulje
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013