Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Pileće hrenovke u lisnatom tijestu

Pileće hrenovke u lisnatom tijestu

Objavljeno 16.02.2014 u 08:59:22 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Hljeb i peciva Google+ account

Recept je pregledan: 11392 puta

Lisnato tijesto sa pilećim hrenovkama.

Način pripreme

Listove tijesta do pola mrežasto prorezati nožem ili nožem za pizzu.

Na drugu polovicu staviti hrenovku, pa mrežastu stranu prebaciti preko.

Krajeve malo prstima pritisnuti pa prerezati nožem za tjesteninu, kao što je na slici.

Premazat bjelanjkom ili rendanim sirom. Posuti preko lisnatog tijesta.

Peći na 170°C.

|
Recept je objavila/o: Alma Akkoc
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013