Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Pileća jetra s peršunom

Pileća jetra s peršunom

Objavljeno 14.05.2012 u 08:50:17 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Piletina, ostala perad Iznutrice Google+ account

Recept je pregledan: 10495 puta

Veoma brzo, ukusno, jeftino...! Jetrica pileća.

Način pripreme

Pristavite vodu.

Jetru očistite, ostavite je cijelu.

Metnite u kipuču vodu i kuhajte tačno 3 minute, pa ocijedite.

Dok se kuha nasjeckajte bijelog luka i peršunovog lista, pomiješajte sa solju, biberom i uljem.

Time prelijte jetru i poslužite je odmah.

|
Recept je objavila/o: dinica

Sastojci

pileća jetra s peršunom
500g
pileće jetre
jedna
vezica peršunova lišća
tri
čehna bijelog luka
malo
soli
malo
bibara
50ml
ulja
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013