Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Pečena patka

Pečena patka

Objavljeno 15.02.2012 u 20:06:45 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Piletina, ostala perad Google+ account

Recept je pregledan: 14452 puta

Patku dobro očistiti, oprati, osušiti, pa izvana i iznutra posoliti...

Način pripreme

Patku dobro očistiti, oprati, osušiti, pa izvana i iznutra posoliti i natrljati je dobro uljem.

Ostatak ulja staviti u lim i peći. Najprije zalijevati s malo mlijeka, a poslije sokom od pečenja.

|
Recept je objavila/o: dinica

Sastojci

Pečena patka
jedna
patka
četiri
kašike ulja
malo
soli
malo
mlijeka
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013