Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Mađarski riblji gulaš

Mađarski riblji gulaš

Objavljeno 30.10.2012 u 10:32:35 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Internacionalna jela Jela od ribe Google+ account

Recept je pregledan: 12800 puta

Riblji gulaš...

Način pripreme

Riblje glave, repove i lovorove listove skuhajte posebno (možete unaprijed).

Meso i juhu procijedite.

Na vrućem ulju kratko prodinstajte nasjeckan paradajz, pa dodajte narezane komade ribe i fant za riblju čorbu i paprikaš.

Dobro promiješajte i zalijte procjeđenom juhom.

Kuhajte 15 minuta i dodajte kiselo vrhnje.

|
Recept je objavila/o: dinica

Sastojci

Mađarski riblji gulaš
1,5kg
različite riječne ribe
jedna
vrećica fanta za riblju čorbu i paprikaš
četiri
lovorova lista
-
ulje
300g
svježeg paradajza ili konzerve
200ml
kiselog vrhnja
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013