Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Kiseli kupus sa suhim mesom

Kiseli kupus sa suhim mesom

Objavljeno 15.02.2012 u 13:49:12 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Sa povrćem Google+ account

Recept je pregledan: 45242 puta

U lonac staviti kiseli kupus, cijelu oguljenu jabuku, cijeli luk, ćurekot i...

Način pripreme

U lonac staviti kiseli kupus, cijelu oguljenu jabuku, cijeli luk, ćurekot i biber.

Lonac staviti na šporet da se kupus dobro ugrije.

Zatim na sve to položiti rebra suha ili suho meso, sudžuku, sudžukice ili kobasicu.

Pokriti lonac i jelo kuhati oko jedan i pol sat.

Kao prilog možete služiti kuhani krompir ili krompir pire.

|
Recept je objavila/o: dinica

Sastojci

Kiseli kupus sa suhim mesom
jedna
glavica kiselog kupusa
jedna
glavica crvenog luka
jedna
jabuka
malo
čurekota
-
sušena rebra ili suho meso
-
sudžuka, sudžukice ili kobasica
-
nekoliko zrna bibera
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013