Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Carski ražnjići

Carski ražnjići

Objavljeno 23.04.2012 u 16:55:42 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Piletina, ostala perad Internacionalna jela Jela sa žara Google+ account

Recept je pregledan: 23447 puta

Kada budu pečeni prelijte sa malo rastopljenog maslaca.

Način pripreme

Uzmite po jednu kocku pilećeg bijelog mesa, gušćije džigarice (može zamjena teleća) i ćurećeg bijelog mesa pa nanižite na žicu.

Pecite na roštilju i dodajite začine po želji. Premazujte uljem.

Kada budu pečeni prelijte sa malo rastopljenog maslaca.

Možete ih staviti na podlogu od dinstane riže uz dodatak prženog krompira.


|
Recept je objavila/o: bosanskikuhar

Sastojci

Carski ražnjiči
-
pileće bijelo meso
-
guščija jetra (zamjena teleća)
-
ćureće bijelo meso
-
začini
-
malo maslaca
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013