Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Palenta sa maslinovim uljem U tanjir nasjeckati sitno...
Slatke dvobojne kiflice Zanimljive slatke kiflice u dvije boje.
Pileća prsa u brokoli u saftu Jako ukusno.
Bosanska pljeskavica Umijesiti masu od...
Kiflice sa sirom Stari recept za kiflice sa sirom.
Karfiol sa pavlakom Karfiol koji je dobar kao predjelo, jelo i prilog.
Čimbur sa prasom Starinski recept za jaja sa prasom uz dodatak sira, kajmaka...
Makaroni sa povrćem Ukusno bez mesa.
Miješani pileći ražnjići Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.
Pohovani celer Pohovani celer je vrlo ukusno jelo.
Plodovi mora sa palentom Zatim dodati gambere, pirjati 15-20 min., pri kraju dodati komade...
Čorba od celera sa bijelim vinom Celer izrendati na krupnije i...
Kisela čorba Ukusna kisela čorba sa pilećim mesom.
Uštipci sa jogurtom Dobri su sa raznim namazima. Pavlaka, kajmak, džem, kremovi, sir...
Štrudla sa pekmezom Kad je pečena namazati maslacem i posuti šećerom.

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013