Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Pečene paprike sa mahunama Pečene paprike isjeći, oljuštiti ih, i ostaviti...
Miješana salata s prasom Marinirane gljive isjeći na listiće, prasu na kolutove...
Mladi krompir sa janjetinom Manji janjeći but poparite vrelom vodom, poklopite i...
Šnicle od špinata Zamijesiti špinat sa rižom, jajima...
Pohovane šnicle od špinata Praviti pljosnate šnicle, umakati ih u jaja i prezle...
Jaje u paprici Skinuti sa vatre i u svaku polovicu paprike...
Begova čorba Zgusnemo sa pavlakom i žumancima...
Pogačice sa sirom ...umjesiti glatko tijesto koje preko noći ostavite u frižideru.
Lazanje sa špinatom U namaštenu vatrostalnu posudu slažite pripremljene sastojke...
Čorba od mahuna Mahune iz konzerve...
Šaran s bijelim lukom ...bijeli luk, peršunov i celerov list, dodajte biber, so i sok od limuna...
Domaći ćevap ...sipajte u alu-foliju (krajeve nekoliko puta pažljivo presavijte da sok ne iscuri)...
Ćufte u luku Očišćen luk isjeckajte i dinstajte na ulju dodajući...
Piroške Pokvasite ivice tijesta i savijte ga u obliku veknice...
Zakuska od makarona sa jajima U međuvremenu izmiješajte krastavac isječen na kolutove...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013