Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Mesne rolnice U međuvremenu mljeveno meso posolite, dodajte jedno jaje, biber...
Krompir na niz Krompir dobro operemo. Nanižemo ga na...
Zapečen krompir s kravljim sirom U međuvremenu propasiramo kravlji sir i zajedno s jajem i mlijekom pjenasto umutimo...
Prepečeni hljeb sa sirom i lukom Kriške hljeba malo s obje strane prepečemo. Luk...
Varivo od repe sa krompirom Repa se oguli, izreže na kockice, opere, blanšira...
Mladi krompir sa kajmakom ...izmiješa s peršunom, prelije kajmakom...
Štedljivi makaroni Vatrostalnu posudu odgovarajuće veličine premažite margarinom i...
Primorski specijalitet U posebnoj posudi zagrijte ulje, dodajte pripremljene...
Špageti u bešamelu ...složite u slojevima špagete, karfiol pa...
Pržena sardina sa mladim lukom Kada je ulje zagrijano staviti sardine...
Mehka kukuruza Suhe sastojke izmiješati u jednoj zdjeli, ostale u drugoj...
Pogača s lukom Služite toplo uz kajmak, sir, ajvar, suhi sir...
Pogačice od sira Umiješajte brašno sa margarinom, dodajte izgnječen sir...
Tunjevina u lisnatom tijestu Tunjevinu izvadite iz konzerve i ocjedite od ulja. Jaja tvrdo skuhajte...
Praziluk-poriluk-prasa sa pršutom Izvadite prasu iz vode (vodu nemojte prosipati), ocjedite ga i zamotajte svaki dio u komad šunke...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013