Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Teletina sa gljivama Na ulju ispržite očišćeni, nasjeckani luk, zatim dodajte gljive...
Kuhana jaja Jaja za Uskrs...
Prženi kruh ...pa u to umočite kruh i pržite na ulju.
Proljetni omlet Očistite, operite i narežite gljive, narežite mladi luk...
Musaka od starog hljeba Zatim se preko njih stavi dinstano meso. Ponovo se...
Špageti sa suhim mesom Prelijte ih proprženim suhim mesom...
Obična pljeskavica Mljevenom mesu dodati so, veoma sitno...
Salata sa rotkvicama Zatim sve pomiješajte, posolite, popaprite...
Pržena riječna riba Na prvi pogled ribu je vrlo jednostavno pržiti, međutim...
Salata od srijemoša-srijemuša Salata od crijemuš, sremuš, divlji luk, šumski luk..
Sadrži znatne količine vitamina C i karotina. Povoljno djeluje kod arteroskleroze i povišenog krvnog pritiska.
Proljetni grašak Prije posluživanja, dodajte vrhnje...
Krompir sa sirom Kada krompir u rerni upije svu tečnost kojom je bio naliven sipajte mješavinu od jaja i mlijeka.
Okruglice od kravljeg sira Od te mase nakon miješanja oblikovati okruglice...
Prženi kelj ...svaki dio posoliti, pobiberiti i uvaljati...
Pile dinstano na bosanski način Na to zatim staviti prženu piletinu s unutrašnjom stranom okrenutom prema...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013