Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Prhko tijesto s kvascem Zatim ga pokriti i ostaviti da se diže 2-3 sata. Od tako priređenog tijesta mogu se priredi savijače...
Tijesto s kvascem Od tijesta s kvascem priredi savijače od dizanog tijesta i sl...
Dinstane sardele Izvadite oprezno sardine rupičastom kašikom, stavite na...
Šaran s lukom i rižom ...staviti 3-4 čista drvca (letvice), a na njih položiti šarana.
Čorba od paradajza Dodati 4-5 listova od celera, malu glavicu...
Salata od junetine Crveni luk, parike babure i krastavac isjeći sitno i spojiti sa mesom.
Ostaci pečenja sa graškom Meso isjeći na kockice, grašak skuhati u...
Čorba od krompira s mrkvom U drugoj šerpi skuhati očišćenu, na kockice izrezanu mrkvu.
Juha od mahuna s vrhnjem Mahune očistiti, izrezati na komadiće i skuhati u...
Ragu od tikvica Zatim dodajte oljušten i isjeckan paradajz, bijeli luk...
Sataraš sa jajima Kada povrće omekša i saft uvri...
Krompir punjen ribom ...izgnječite viljuškom i dodajte sitno isjeckane masline, dva izmučena jajeta, so, biber, sitno isjeckan peršun...
Rolat sa sirom Sir tanko isječen poredajte preko jufke od mesa i savite...
Bakina vekna od mesa i jaja Sve dobro izmiješajte i rastanjite na celofanu.
Puslice od krompira Ove puslice možete služiti kao predjelo ili dodatak uz ribu ili meso.

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013