Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Špinat uvijen u tijesto Staviti ih na topli oval i preliti umakom od paradajza.
Pileća čorba Piletinu isjeći na komade. Luk sitno nasjeckati...
Đuveč od soma U međuvremenu očistiti i narezati luk, pa ga...
Specijalitet od šaranove ikre Tada smjesu lagano miješati i izmjenično malo pomalo dodavati ulje i...
Pile s nadjevom od suhih šljiva Mljeveno meso dinstati na malo maslaca oko pet minuta.
Pile s majčinom dušicom Smanjiti vatru i dinstati u nepokrivenoj posudi oko 30 minuta.
Poriluk s mljevenom bravetinom Poriluk narezati na oko 5cm duge štapiće, deblje komade prerezati uzduž...
Dijanine slatke susam kiflice Od zamiješenog tijesta kidati male komadiće i praviti kiflice koje se uvaljaju u...
Varivo od mrkve Kada je mrkva mekana dobro je propasirajte...
Varivo od špinata Špinat kuhajte u vodi oko 10 minuta.
Pašteta od štuke U blender (multi praktik) staviti sve sastojke, pa čak i kuhanu mrkvicu (samo nju iz juhe) i miksati dok se ne dobije jednolična masa...
Zelena juha Skuhajte špinat, ocijedite ga i pomiješajte s...
Zimska čorba s mesom Nakon jednog sata dodajte grašak te ostalo očišćeno i oprano povrće.
Čorba od karfiola U drugu šerpu skuhati karfiol istrgan na cvjetiće, pa kuhati 2-3...
Ćufte od mesa i sira ...pa sve dobro zamijesite i izradite loptice.

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013