Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Domaći crni integralni hljeb Ova vrsta hljeba je odlična za zdravlje i probavu!
Skuše s limunom Zdrava morska hrana...
Makaroni sa kačkavaljem Preko stavite listiće maslaca. Na to narendajte sir...
Gibanica od rezanaca Jednostavno i brzo.
Fišeci od mortadele Veoma se može dekorativno uraditi i postaviti kao hladno predjelo.
Sendvič na sredozemni način Za izleta u prirodu odlična ideja...
Nenina čorba Dobra stara čorba.
Tarhana tjestenina Domaća tarhana.
Topa Slani punomasni domaći kajmak...
Sardina sa mladim lukom Stavljati ih na vrelo ulje i kratko...
Sočni pileći file Kada je file skoro pečen skinuti sa vatre i ostaviti da odstoji pet minuta poklopljen...
Tijesto za domaće rezance Tijesto za rezance-osnovni recept.
Popara sa sirom ili kajmakom ...sipati malo mlijeka i dodati kockice starog, osušenog kruha.
Tava popara Pravi se od jufki i bajatog hljeba.
Buzara Složiti u posudu sloj sardela, posoliti...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013