Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Od riba, morskih plodova

Od riba, morskih plodova

Kuhana pastrmka na luku ...red riba, jedan red...
Pastrmka s kajmakom ...i pržite na jednom djelu rastopljenog kajmaka u tavi.
Pečena štuka Očišćenu štuku probodite na više mijesta oštrim nožem i u proreze stavite komadiće maslaca sa dodatkom bijelog luka...
Primorski specijalitet U posebnoj posudi zagrijte ulje, dodajte pripremljene...
Pržena sardina sa mladim lukom Kada je ulje zagrijano staviti sardine...
Tunjevina u lisnatom tijestu Tunjevinu izvadite iz konzerve i ocjedite od ulja. Jaja tvrdo skuhajte...
Šaran s bijelim lukom ...bijeli luk, peršunov i celerov list, dodajte biber, so i sok od limuna...
Tunjevina sa paradajzom Staviti u zdjelu tunjevinu, krastavce i luk...
Skuša sa roštilja Ovako pripremljenu skušu vaditi iz zdjele dodatno je pouljiti...
Riblji fileti sa trapistom i senfom Namazati po jednu stranu fileta senfom...
Pikantna sardina ...začinite biberom i limunovim sokom.
Riblji gulaš Riblji filet narežemo na kocke, pospemo brašnom...
Losos u lisnatom tijestu Filete lososa začiniti začinima po želji te svaku filetu..
Musaka od salmona ...sjeditini supu od povrća, maslinovo ulje, mljevenu crvenu papriku, bijeli luk...
Salata od tunjevine Crveni luk prodinstati da porumeni..

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013