Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela

Glavna jela

Umak od gorgonzole i špinata Skuhani špinat dobro iscijediti i isjeckati..
Šaran u umaku od piva U pivo u kojem se kuhala riba umiješati paradajz pire...
Umak od hrena Izmrviti sredinu od dvije kriške hljeba u mlijeko..
Umak od jugurta Oprati limun i iscijediti ga..
Umak od feferona Oljuštiti luk, ispržiti...
Umak od majoneze s kečapom Majonezi dodati kečap...
Teletina sa krompirom Kada je teletina napola pečena dodajte pripremljen krompir i stavite...
Kupus kalja Kupus očistiti, oprati, isjeći i dodati ga mesu kada bude mekano. Staviti paradajza...
Pečena teleća koljenica Povrće, paradajz sa sokom, bosiljak, majčinu dušicu i lovorov list složiti u sud za pečenje sa pokolopcem...
Hadžijski odrezak Odreske malo izlupati, namazati ih kajmakom, srolati...
Pohovani palačinci punjeni mesom i gljivama Na malo maslaca prodinstati meso, dodati sitno sjeckane gljive...
Rolat od mesa sa graškom Pola kilograma mljevenog mesa pomiješati sa sitno isjeckanom glavicom luka...
Varivo od kelja Dok čekamo da prokuha dodati i ostale začine, biber, crvenu papriku...
Varivo od praziluka i krompira Praziluk očistiti, dobro oprati, izrezati na komade i kuhati u slanoj vodi...
Lazanje - lasagne sa mesom Izdinstati luk na ulju, dodati meso i gljive ...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013