Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela

Glavna jela

Pileća jetrica s lukom na brzo ...dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo...
Sangalija U namaščenu tepsiju stavite kuhani...
Bosanska tagara Sve podliti vodom, pokriti listom kupusa i peći u rerni na tihoj vatri dok...
Ćulbastija od telećeg vrata Teleći vrat bez kostiju isjeći u...
Sultan biftek Za to vrijeme se pošira jedno jaje...
Pogača od tunjevine i krompira Ako koristite konzerve tunjevine u ulju, najprije na...
Nabujak od piletine Kada se ohladi da bude mlako, dodajte snijeg od bjelanaca i pripremljeno pileće meso sa vrhnjem.
Nadjevena kokoš s majonezom Prije posluživanja kokoš narežite i prelijte...
Dinstane sardele Izvadite oprezno sardine rupičastom kašikom, stavite na...
Mozak u umaku Ogulite ga, pa ga stavite u kipuću...
Šaran s lukom i rižom ...staviti 3-4 čista drvca (letvice), a na njih položiti šarana.
Purica s mlincima Ocjeđene mlince dodati pečenoj ćurki, dobro ih preliti saftom od pečenja i sve to...
Varivo od kelerabe Razrijediti je hladnom vodom, pa dodati kelerabe s vodom u kojoj su se kuhale i...
Umak od krastavaca Ostaviti da umak dobro prokuha. Zatim dodati mu prema ukusu...
Kelj bez mesa Dodati joj skuhani i ocijeđeni kelj, malo...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013