Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Umaci, prelivi, marinade

Umaci, prelivi, marinade

Preliv od bosiljka Pomiješati ga sa izgnječenim žumancetom...
Vinegret sa paradajzom i peršunom ...pa dodati paradajz i sitno...
Vinegret sa senfom ...senf, so i biber prvo...
Vinegret sa limunom U zdjelu sipati sok od limuna...
Vinegret preliv ...polako, uz neprestano miješanje...
Preliv od maslina Masline oprati, izvaditi košpice i...
Marinat sa ruzmarinom i bijelim lukom Ulje i sirće umutiti, dodati...
Osnova bijelog sosa od brašna Svim bijelim sosovima preporučljivo je...
Umak od bijelog luka Istucite bijeli luk, sitno isjeckajte...
Umak od kiselih krastavaca Prepržite brašno na ulju da...
Aromatični umak Celer narežite na četvrtine i skuhajte...
Umak šantiji Majonezu pomiješamo...
Celer sa maslacom ...i kuhamo u vrućoj malo posoljenoj vodi...
Preliv od sira fete Pomiješati sirće, sok od limuna...
Pašteta od celera Celer oprati i oguliti, pa skuhati u slanoj vodi...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013