Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Piletina, ostala perad

Piletina, ostala perad

Punjeni šampinjoni Šampinjone oprati i izvaditi stabljiku. U dublju zdjelu sitno isjeckati stabljike...
Piletina na lovački način Pile rasjeći na djelove i propržiti na ulju...
Pržena pileća krilca Zagrijte rernu na 220 C. U zdjeli izmješajte mrvice, peršun, so, biber, crvenu papriku i bijeli luk.
Pileća krilca sa roštilja Mješavinom ulja, limunovog soka, senfa, isjeckanog bijelog luka...
Piletina sa šampinjonima Pilići se očiste (pripreme), prerežu uzduž leđa i ogule. Tada se izvadi prsno meso i meso s bataka. Sve se posoli, pa se jedna strana mesa povalja u brašno i malo ispeče u maslacu.
Hercegovački češkek Recept iz Hercegovine
Piletina u umaku od vina Piletina u umaku od vina je specijalitet za sve ljubitelje vrhunskog vina.
Pečeno pile Pečeno pile se veoma često jede u Bosni i Hercegovini. Pročitajte na koji ga način pripremiti.
 

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013