Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Junetina, i govedina

Junetina, i govedina

Bosanska tagara Sve podliti vodom, pokriti listom kupusa i peći u rerni na tihoj vatri dok...
Sultan biftek Za to vrijeme se pošira jedno jaje...
Rolat sa sirom Sir tanko isječen poredajte preko jufke od mesa i savite...
Bakina vekna od mesa i jaja Sve dobro izmiješajte i rastanjite na celofanu.
Lešo meso Kad voda ponovno zavri, podesimo na srednju temperaturu da se kuha lagano.
Kuhana govedina sa pikantnim umakom Na kraju dodati malo origana, sjeckane zelene masline, so i biber.
Šnicle u bijelom vinu Dobro poklopiti tepsiju, staviti u rernu da se iz tiha dinsta.
Odresci s jogurtom Dobro izmiješajte, oblikujte četiri odreska i ispržite na ulju, sa obje strane.
Kadun butići ...kojoj se dodaju dvije kašike rastopljenog maslaca ili...
Punjeni biftek Tim nadjevom napuniti odreske, tijesno ih saviti, rub spojiti čačkalicom da...
Papazjanija ...crvenu mljevenu papriku, sitno isjeckani feferon, lovorov list, isječen...
Šiš ćevap Sada nabadati na drvene štapiće redom: meso, papriku i luk.
Pohovani odresci s parmezanom ...mješavinu mrvica i parmezana.
Pljeskavice s vinom Sve sastojke dobro promiješajte i ostavite...
Obična pljeskavica Mljevenom mesu dodati so, veoma sitno...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013