Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Junetina, i govedina

Junetina, i govedina

Bosanski lonac na Jasminkin način
Ukusno je i čorbali.
Tortilje sa faširanim mesom Ukusno.
Ćevapčići u kajmaku Pećene ćevapčiće, vruće, staviti u kajmak.
Bosanska pljeskavica Umijesiti masu od...
Savitak od junećih odrezaka Zatim pospemo brašnom i na vrućem ih maslacu zažutimo...
Đuveč sa miješanim mesom Đuveć sa junetinom i ovčetinom.
Šarena dolma Šarena dolma sa domaćim paprikama, patlidžanom, lukom, tikvicom, paradajzom.
Grašak sa krompirom i junetinom Recept za domaće varivo sa graškom.
Filovane paprike Prilikom služenja tople preliti kajmakom.
Polpete Mljeveno meso, sitno isjeckan crveni luk, bijeli...
Odrezak od mljevenog mesa i šampinjona Jednostavno, tako ukusno, sa gljivama.
Ćevapčići sa ovčijim i junećim mesom Specijalitet za gurmane.
Punjeni kiseli kupus Kiseli kupus punjeni...
Odresci u pikantnom umaku Kad se umak zgusne, dodajte vinski ocat i kisele krastavce, koje ste u međuvremenu...
Odresci sa začinskim biljkama Odresci...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013