Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Jela sa žara

Jela sa žara

Ćevapčići u kajmaku Pećene ćevapčiće, vruće, staviti u kajmak.
Miješani pileći ražnjići Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.
Ćevapčići sa ovčijim i junećim mesom Specijalitet za gurmane.
Ćevapi u lepinji Kombinacija sa veprovinom, srnetinom i klepetinom su dobro došle
Carski ražnjići Kada budu pečeni prelijte sa malo rastopljenog maslaca.
Leskovački ćevapčići Za roštilja ko voli ljuto...
Ćevapi Najbolje je praviti ćevape od smjese koja je prenoćila u frižideru.
Sultan biftek Za to vrijeme se pošira jedno jaje...
Umak za meso sa roštilja Poslužite ga uz meso s roštilja.
Piletina na roštilju U to stavile pile na neko vrijeme kako bi upilo mirise.
Skuša na žaru Poslužite s umakom, koji pripremite...
Ražnjići od povrća s umakom Umak ćete pripremiti vrlo jednostavno...
Pljeskavice s vinom Sve sastojke dobro promiješajte i ostavite...
Pile na roštilju U to stavite pile određeno vrijeme kako bi upilo mirise.
Orada na žaru Povremene je mazite uljem - po mogućnosti maslinovim.

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013