Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Janjetina, i teletina

Janjetina, i teletina

Teleći kotleti sa rižom Na svaki kotlet stavite riže koliko je potrebno da se obrazuje udubljenje, u koje ćete polako supstiti sirovo...
Janjeće nogice u paradajz sosu U tavi prepržiti nogice na ulju...
Teleća punjena prsa u pikantnom umaku Kada omekne izvadite na tanjir za serviranje i prelijte slijedećim umakom...
Janjeći šarenac Operite janjeću plećku, posolite je i stavite...
Rižot s teletinom Na vrući maslac stavite isjeckan luk...
Medaljoni sa slakim krompirom Obje vrste krompira kuhati 10min.
Teletina ispod peke U međuvremenu naložiti vatru, dodati drva i ...
Janjeća rebarca u umaku od sira ...uvaljamo u brašno i pržimo na ulju...
Teleći paprikaš Meso operemo, narežemo na velike kocke i dinstamo na vrućem ulju zajedno sa...
Bečka šnicla Servira se sa salatom, varivom i ploškama od limuna...
Narezana teletina ...popržimo rumeno na vrućem maslacu...
Mladi krompir sa janjetinom Manji janjeći but poparite vrelom vodom, poklopite i...
Jogurt-tava Za vrijeme pečenja treba meso obilno prelivati sokom...
Zapečene šnicle sa jajima i kajmakom Zatim isjeći na tanke šnicle, tučkom ih izlupati...
Natur šnicle Meso od buta treba oprati, zatim izrezati u tanke šnicle...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013