Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Janjetina, i teletina

Janjetina, i teletina

Ovčji lonac Zaklopiti poklopac i kuhati na umjerenoj vatri oko...
Bosanska kupus kalja To toliko zaliti supom da pokrije meso. Posuti biberom i dinstati...
Poriluk s mljevenom bravetinom Poriluk narezati na oko 5cm duge štapiće, deblje komade prerezati uzduž...
Ćufte od mesa i sira ...pa sve dobro zamijesite i izradite loptice.
Kotleti u tijestu Tim rezancima pažljdvo omotajte svaki kotlet od početka do...
Ragu čorba od teletine Povrće i meso izrezati na male kocke i kuhati zajedno s ...
Janjetina u pikantnom umaku Četvrt sata prije nego što jelo bude gotovo, staviti kotlete...
Janjeći but s mirođijama Tim tijestom obložiti ispečeni but, pa ga...
Bosanska tagara Sve podliti vodom, pokriti listom kupusa i peći u rerni na tihoj vatri dok...
Ćulbastija od telećeg vrata Teleći vrat bez kostiju isjeći u...
Teleći odresci u paprici Prije nego što odresci budu gotovi, pomiješati malo...
Lešo meso Kad voda ponovno zavri, podesimo na srednju temperaturu da se kuha lagano.
Šnicle u bijelom vinu Dobro poklopiti tepsiju, staviti u rernu da se iz tiha dinsta.
Teleće koljenice Litru slane vode prokuhamo s octom, začinima i očišćenim...
Lovački kotleti U ulje u kome su se pržili dodajte malo crvene paprike, dodajte...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013