Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Divljač

Divljač

Dimljena divlja patka na mostarski način Starinski mostarski recept.
Ragu od divljači Sitno nasjeckajte sve povrće i ispržite ga...
Punjena divlja patka Nasjeckani luk ispržite na ulju, dodajte sitno narezanu...
Rasol, pajc za divljač sa vinom Sve sastojke stavite do kuhaju desetak...
Rasol, pajc za divljač Sve sastojke kuhajte pola sata u 2 i pol litre vode...
Divlja patka s maslinama Patku od 1-1,5 kg treba peći otprilike...
Fazan u umaku Kad sve polako zažuti, poprskajte...
Pečeni fazan Pripremljenog fazana natrljamo solju iznutra i izvana...
Patka s umakom od naranče Pečena patka je specijalitet za sve ljubitelje divljači

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013