Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Umak od feferona

Umak od feferona

Objavljeno 26.11.2009 u 19:07:47 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Umaci, prelivi, marinade Google+ account

Recept je pregledan: 10047 puta

Oljuštiti luk, ispržiti...

Način pripreme

Oljuštiti luk, ispržiti i dodati paradajz. U to dodati nasjeckani bijeli luk, bosiljak, te narezane feferone.

Kad sve omekša ohladiti i ispasirati. Ukrasiti listom bosiljka.

|
Recept je objavila/o: suna

Sastojci

Umak od feferona
500g
paradajza
100ml
maslinovog ulja
jedna
manja glavica crvenog luka
jedno
čehno bijelog luka
jedna
kašikica bosiljka
dva
ljuta feferona
-
list bosiljka
malo
sol
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013