Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Tunjevina sa paradajzom

Tunjevina sa paradajzom

Objavljeno 14.01.2010 u 18:28:58 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od riba, morskih plodova Morski specijaliteti Google+ account

Recept je pregledan: 8464 puta

Staviti u zdjelu tunjevinu, krastavce i luk...

Način pripreme

Staviti u zdjelu tunjevinu, krastavce i luk pa preliti uljem iz konzerve i sokom od limuna.

Kad malo odstoji dodati jaja, posoliti i polako umiješati majonezu.

Servirati sa kriškama paradajza koje ćete poredati oko salate.

|
Recept je objavila/o: bosanskikuhar

Sastojci

Tunjevina sa paradajzom
dvije
kutije tunjevine u komadima
dva
sitno isječena kisela krastavca
dvije
male glavice sitno isjeckanog crvenog luka
-
sok od pola limuna
dva
tvrdo kuhana na kocke isječena jaja
125g
majoneze
pet
čvrstih paradajza srednje veličine
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013