Teletina ispod peke
Objavljeno 19.03.2010 u 11:26:42 u kategoriji/kategorijama:
Recept je pregledan: 59171 puta
Način pripremeOprati krompir pa zatim oguliti. Polovice krompira staviti u okruglu tepsiju. Malo ga posoliti pa posuti uljem samo toliko da dobije sjajnu boju kada ga izmiješamo.Teletinu malo nasoliti pa u komadima staviti preko krompira. Ne stavljati ništa od začina osim soli! U međuvremenu naložiti vatru, dodati drva i drveni ugalj pa sačekati da se stvori žar. Na žar staviti podmetač, pa na njega tepsiju sa teletinom i onda poklopiti saćem. Zagrnuti sa žarom i pustiti da se peče oko dva i pol sata.
Recept je objavila/o:
Eldar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar:
babonja
(18.02.2013 23:40:28)
O, ljudi moji, samo kritikujete, a niko da napiše šta to ne valja, ili
da napiše svoj recept, pa da to isprobamo i ocjenimo ovdje. Najlakše je kritikovati! I šta onda......?
Pozdrav svima
da napiše svoj recept, pa da to isprobamo i ocjenimo ovdje. Najlakše je kritikovati! I šta onda......?
Pozdrav svima
jozo
(13.01.2013 10:10:16)
Bez luka fijasko. Uz to,u receptu se objašnjava kako se vatra loži i stavlja podmetac na vatru,a slažem se i s tim da se krompir ne traba peči dugo koliko i teletina.
Eldar
(06.04.2011 15:03:14)

Odlican recept, ne treba eksperimentisati sa dodatnim sastojcima jer ovo je ipak izvorni recept. Sigurno provjereno i odlicno!
roletar
(02.04.2011 10:22:55)
Pokušajte napraviti na ovaj način i bičete nezadovoljni jer je recept totalni promašaj. Nema luka, nema vegete a krompir treba da se peče dva i po sata kao i teletina . gdje to ima ? Još nešto Pred kraj pečenja se doda par zrna riže da pokupi mas
bosanskikuhar
(02.11.2010 10:07:53)
Posaljite i vi svoj recept.
Hvala
Hvala
josee
(02.11.2010 10:00:37)
nije bas da ide ovako ,postupak je posve drugaciji,ima nekih sitnica na koje nije obracena paznja ....