Riblji fileti sa trapistom i senfom
Objavljeno 14.01.2010 u 13:06:34 u kategoriji/kategorijama:
Recept je pregledan: 10196 puta
Način pripremePrije pripreme filete obavezno treba odmrznuti, oprati, ocijediti i staviti na tanjir sa limunovim sokom. Ostaviti ih izvesno vrijeme da upiju sok.Odvojiti polovinu fileta! Namazati po jednu stranu fileta senfom. Oljuštiti krastavac, isjeći ga na kolutove, a kolutove na male kockice i rasporediti po stranama fileta namazanim senfom. Staviti preko krastavaca dvije tanke kriške punomasnog trapista. Preostale nenamazane filete staviti preko sira. U teflon tavi zagrijati ulje i pažljivo staviti ove riblje sendviče. Poklopiti tavu i poslije nekoliko minuta pažljivo okrenuti drugu stranu filet-sendviča. Dinstati još 5 minuta.
Recept je objavila/o:
bosanskikuhar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: