Recept je pregledan: 12653 puta
Način pripremeTijesto skuhajte u većoj količini slane vode pa ga ocijedite.Na ulju propržite sitno izrezano suho meso i luk, pa dodajte izrezane šampinjone i dinstajte dok malo ne omekšaju. Zatim umijesite špinat (koji ste posebno skuhali, ocijedili i isjecali), so sa dodatkom suhog povrća, biber, promiješajte i kratko prokuhajte. Sve malo ohladite i dodajte mješavinu mlijeka, žumanca i vrhnja. U dobivenu smjesu stavite skuhane i ohlađene rezance, a na kraju pažljivo umiješajte čvrsto tučen snijeg od bjelanaca. Vatrostalnu posudu premažite margarinom, istresite dobivenu smjesu i po površini rasporedite listiće maslaca. Pecite oko 40 minuta u vrućoj rerni na temperaturi od 220C stepeni.
Recept je objavila/o:
Eldar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: