Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Prepečeni hljeb sa sirom i lukom

Prepečeni hljeb sa sirom i lukom

Objavljeno 15.02.2010 u 10:53:31 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Sendviči Sir i namazi Google+ account

Recept je pregledan: 8996 puta

Kriške hljeba malo s obje strane prepečemo. Luk...

Način pripreme

Kriške hljeba malo s obje strane prepečemo. Luk narežemo na kolutove i ako želimo malo ih porumenimo ih na vrućem ulju.

Zatim ih stavimo na kriške hljeba, dodamo biber i pokrijemo listovima sira. Tako obložene kriške zapečemo u zagrijanoj rerni ili u električnoj rerni s roštiljem dok se sir ne rastopi kao krema.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Prepečeni hljeb sa sirom i lukom
četiri
kriške bijelog hljeba
dvije
glavice luka srednje veličine
četiri
kašike ulja
malo
bibera
četiri
kriške sira po želji
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013