Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Piletina u umaku od vrhnja

Piletina u umaku od vrhnja

Objavljeno 08.11.2009 u 16:17:22 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Piletina, ostala perad Google+ account

Recept je pregledan: 45961 puta

Pileće filete posoliti, pobiberiti...

Način pripreme

Pileće filete posoliti, pobiberiti i ispeći na ulju.

Umutiti kiselo vrhnje i dodati malo vode da se razrijedi i posuti po filetima.

Dodati origano i sve skupa još malo prodinstati.

|
Recept je objavila/o: suna

Sastojci

Piletina u umaku od vrhnja
300g
pilećih fileta
jedno
malo kiselo vrhnje
malo
origana
malo
bibera
malo
ulja
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013