Govedina Stroganov
Objavljeno 22.09.2009 u 08:39:03 u kategoriji/kategorijama:
Recept je pregledan: 12817 puta
Način pripremeFile ( unutarnju pečenicu ) izrežemo na odreske otprilike 2cm debele, popržimo ih sa svih strana na vrućem maslacu, zatim posolimo, pobiberimo i izvadimo iz tave.U tavi dobro propržimo na kocke narezan paradajz i isjeckan luk, pomiješamo sa vrhnjem, začinimo limunovim sokom i gorušicom. Gljive narežemo na listiće, na brzinu ih prodinstamo na maslacu, saspemo u umak zajedno s krastavcima narezanim na kocke i ostavimo sve zajedno da odstoji neko vrijeme. Tada meso opet stavimo u umak, ugrijemo ga i odmah poslužimo. Uz ovo jelo servoramo pržen krompir i zelenu salatu.
Recept je objavila/o:
Eldar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: