Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Domaći ćevap

Domaći ćevap

Objavljeno 21.01.2010 u 16:41:18 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Meso Mezetluci Junetina, i govedina Google+ account

Recept je pregledan: 51386 puta

...sipajte u alu-foliju (krajeve nekoliko puta pažljivo presavijte da sok ne iscuri)...

Način pripreme

Sve namirnice isjeckajte, začinite, dobro izmešajte i sipajte u alu-foliju (krajeve nekoliko puta pažljivo presavijte da sok ne iscuri) zatim stavite u pleh i pecite u rerni oko 50 minuta.

|
Recept je objavila/o: bosanskikuhar

Sastojci

Domači čevap
500g
mljevene junetine
100g
suhog mesa
200g
crvenog luka
jedna
paprika babura
jedna
kašika sosa od paradajza
30ml
ulja
malo
soli
malo
bibera
jedna
kašikica crvene paprike paprika.
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013